Ce este programul de afiliere?

Pe scurt tu vinzi produsele noastre, iar noi iti oferim comision din vanzare.

Poti genera un venit suplimentar avand avantajul ca poti face acest lucru de oriunde si oricand ai timp.


Cum functioneaza programul de afiliere ?

  • Iti faci cont de afiliat la noi pe site > https://www.aur585.ro/affiliate_signup  si primesti un LINK special pentru tine, denumit link de afiliat. La rubrica CIF, Registrul Comertului, Banca introdu datele firmei sau daca nu ai inca o firma introdu orice sir de numere.
  • Link-ul il distribui pe social media (ideal pe grupuri de anunturi, vanzari, fashion, etc) iar oricine va intra si va comanda produse folosind link-ul tau de afiliat iti va genera un comision din vanzarea respectiva. Poti distribui pe Instagram, Facebook si Tik-Tok. Iti poti face un profil dedicat vanzarilor, chiar si o pagina unde sa promovezi produsele.
  • Chiar si tu poti intra pe link-ul de afiliat si plasa comenzi (dar foloseste un cont diferit de cel de afiliat).
  • Comisionul se calculeaza la procent si va fi afisat in contul tau imediat dupa aprobare ca afiliat. Acesta variaza in functie de tipul produsului vandut.


>>Atentie: pentru a genera comision comanda trebuie sa fie finalizata. Comisionul este disponibil pentru retragere in aproximativ 10 zile de la expedierea comenzii.


>> Foarte importante sunt pozele pe care le folosesti dar si descrierea sa fie cat mai originala si atractiva. Ideal descrierea sa fie diferita de la zi la zi , nu folosi aceeasi descriere mereu si nici aceleasi poze.


>> Daca comanda este refuzata sau anulata atunci comisionul se pierde.


>> Suma minima pentru retragere este 100 lei.


>> Banii ii poti solicita cash sau poti cumpara produse de pe site.Daca sunt intrebari la care nu ai gasit raspuns aici ne poti trimite mesaj whatsapp pe nr. 0768.44.44.55